Λίγα λόγια για εμάς

Ποιοι είμαστε

Ο Φούρνος μας στεγάζετε σε 3 όροφη ιδιόκτητη εγκατάσταση και ειδικευόμαστε στην χονδρική διανομή αλλά και στη λιανική πώληση. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το σνακ σας αλλά και το ψωμί για το σπίτι σας.


Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία αποτελείται από τους γονείς Γιώργο και Βιργινία και τα 3 αδέρφια,τον Μανώλη, τον Άκη και τον Παύλο Γεωργιουδάκη.


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996 όταν ο Άκης και ο Παύλος με προϋπηρεσία στο χώρο του εργαστηρίου σφολιάτας ενώνονται με την υπόλοιπη οικογένεια και εξελίσσεται σε μια πλήρη παραγωγική μονάδα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Το 2006, δέκα χρόνια μετά, μεταφερθήκαμε στο δικό μας ιδιόκτητο εργαστήριο στην περιοχή του Συνοικισμού Αγίου Ιωάννη στην Άνω Βάθεια.

Εγκαταστάσεις

Από το 2006 οι εγκαταστάσεις της εταιρίας μας βρίσκονται στο Συνοικισμό Πεδιάδος σε μια ιδιόκτητη έκταση 500 τ.μ.

Στόχος μας είναι η σταθερά ποιοτική παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές που θέτουν ελληνικά και διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και ο κώδικας τροφίμων και ποτών.


Η υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής καλύπτει 500 τ.μ. και είναι πλήρως εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ διαθέτει και πιστοποίηση BS EN ISO 22000:2005. Στους χώρους της βρίσκονται ακόμα το γραφείο διοίκησης της εταιρίας, εργαστήρια, αποθηκευτικοί χώροι και χώροι φόρτωσης των προϊόντων.

Τα  προϊόντα μας  παρασκευάζονται  από εμάς τους ιδίους  με  αγνά  υλικά και παραδοσιακές  συνταγές  καθημερινά..

Φουρνιστό, Αφοί Γεωργιουδάκη

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια, επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας απαντήσουμε
Nice to meet you
logo-dark

© Fournisto Georgioudaki. Sitecare by Watchpress